Blog
De ce produse marca Texar?

Ne alegem partenerii cu grijă deoarece ne dorim să îți putem oferi produse de calitate superioară, care să răspundă chiar și celor mai exigente cerințe. Fie ca vorbim despre uz personal în cazul iubitorilor stilului army, fie ca ne referim la utilizarea echipamentelor tactice de către armată sau companii din domeniul pazei și protecției, toate produsele noastre trebuie să fie impecabile.

 

După o atentă studiere a pieței, am descoperit compania poloneză Texar și ne-am îndrăgostit de produsele lor. Astfel am devenit unic importator al acestora în România.

 

Texar activează în domeniul producției de echipamente tactice încă din anul 1992. Cei 26 de ani de experiență își spun cuvântul, compania oferind produse de o înaltă calitate. Pentru a asigura acest lucru, ele sunt verificate și testate de mai multe ori, în condiții adverse. Condițiile din spațiile de testare sunt identice cu cele din mediul real, verificând o mulțime de parametrii ce asigură menținerea unei calități deosebite și o bună rezistență. Acest lucru se aplică atât pentru echipamentele tactice cât și pentru cele de exterior, de supraviețuire.

 

Cei de la Texar folosesc cele mai bune materiale pentru a răspunde cerințelor consumatorilor. Trebuie să subliniem faptul că vorbim despre haine și echipamente folosite în exterior, ce pot intra în contact cu suprafețe dure sau tăioase, motiv pentru care materialele folosite trebuie să fie extrem de rezistente.

 

În plus, în fiecare an, compania Texar își lărgește gama de produse, adresându-se cât mai multor tipuri de clienți, atât din țara mamă cât și din întreaga lume. De la îmbrăcâmite și încălțăminte, la diferite echipamente, toate se regăsesc în oferta producătorului. Fiecare categorie include o multitudine de modele astfel încât oricine poate găsi, cu ușurință, ceva potrivit. Slim fit? Over sized? Pentru cei de la Taxar nu este o problemă, măsurile fiind potrivite pentru toată lumea.

 

Nu în ultimul rând, în afară de versiunile militare ale hainelor și echipamentelor, compania oferă și modele clasice, făcând referire la stilul tradițional. Suntem toți de acord că hainele army cu iz vintage sunt speciale, nu?

Alte bloguri