Blog
De ce haine și echipamente tactice?

În ultima perioada am primit de la voi mai multe mesaje în care ne întrebați ce reprezintă hainele și echipamentele tactice. Ne-am hotărât să explicăm acest concept în cadrul prezentului articol pentru a oferi un răspuns clar și complet tuturor.

 

În general, hainele și echipamentele tectice sunt asociate cu stilul army însă ele reprezintă mai mult decât atât. Acestea sunt purtate de către poliție, pompieri, militare, agenți de pază, oferind protecție și siguranță. În ultima perioadă, însă, ele au fost solicitate și de către iubitorii de activități outdoor, deoarece sunt foarte rezistente sau achiziționate de cei ce adoptă stilul army.

 

În rândul hainelor tactice se regăsesc jachete tactice, veste tactice, hanorace, tricouri potrivite pentru orice sezon, pantaloni scurți și lungi. În categoria încălțăminte există mai multe tipuri de bocanci tactici. Accesoriile sunt și ele variante, pornind de la curele, cagule și protecții pentru coate și genunchi și mergând până la rucsace și borsete. Pentru călătorii, există accesorii pentru apă și pentru a găti.

 

În primul rând, ele oferă un nivel sporit de încredere, datorită materialului rezistent. Ne referim aici atât la posibilitatea de a le spăla cu ușurință, atunci când călătorești, fără a-și pierde culoarea, dar și la rezistența acestora la medii dure ce implică agățarea sau zgârierea. În plus, nu se șifonează. Deci le poți purta, fără griji, chiar dacă au fost ținute într-un rucsac.

 

În plus, ele sunt confortabile. Fiind realizate cu scopul de a permite mișcările rapide ale agenților de intervenție, fără a incomoda, ele se pliază peorice tip de activitate, devenind preferatele purtătorilor. Astfel, îmbrăcămintea tactică este potrivită pentru excursii și călătorii în aer liber, pentru diferite hobby-uri outdoor, pentru a face sport, arătând bine și atunci când este purtată în activitatea de zi cu zi.

 

De asemenea, îmbrăcămintea tactică a ieșit din sfera de verde și maro – specific stilului army, făcând-o potrivită în mai multe contexte.

 

Pe site-ul e-tactical.eu vei regăsi cele mai potrivite echipamente și obiecte vestimentare tactice, realizate din cele mai bune material, astfel încât să poți simți diferența în momentul în care le porți. Ne dorim să îți depășim așteptările și astfel selectăm cei mai buni furnizori.

Alte bloguri