Blog
Rolul echipamentelor de protecție pentru angajații firmelor de pază

Sunt firme de pază și protecție care doar bifează elementul de siguranță și calitate atunci când este vorba de echipamentele agenților. Și companii de pază și protecție care țin la angajații lor și care se preocupă de imaginea și siguranța acestora. Tu din ce categorie faci parte? Te invităm să citești articolul de astăzi pentru a înțelege rolul vital pe care îl au echipamentele de protecție.

 

Să vedem împreună 3 motive pentru care hainele și echipamentele noastre tactice pot aduce un plus de valoare activității dumneavoastră.

 

1. Hainele și echipamentele noastre tactice sunt realizate din materiale de calitate superioară, având o bună rezistență în timp. Pentru ca un agent de pază și securitate să inspire încredere, imaginea sa trebuie să fie îngrijită. Un echipament profesional asigură o imagine diferită în mintea clientului, având siguranță unui serviciu pe care se poate baza. Nu trebuie să uiți că modul în care agenții tăi de pază se prezintă, subliniază grija ta față de client. Încearcă să îți amintești ultima dată când ai beneficiat ca și client de serviciile unei astfel de companii. În ce mod ți-a schimbat imaginea agentului opinia despre serviciile oferite? Un echipament necorespunzător sau într-o stare nu tocmai perfectă, trimite cu gândul la o companie care nu pune mare accent pe modul de realizare a activităților, nu? Și atunci, cum poți spera la noi clienți? Un alt plus al calității materialului este faptul că astfel te ajutăm să economisești bani datorită rezistenței sale în timp. O dată ce ai achiziționat un echipament de la noi, te avertizăm că îl vei folosi o perioadă destul de lungă de timp.
2. Îmbrăcămintea noastră este realizată cu ideea de mișcare în minte. Prin urmare, în situația unei intervenții rapide, întregul echipament va veni în sprijinul agenților dumneavoastră, oferindu-le posibilitatea de executa mișcări dificile, fără a-i incomoda. Nu îți dorești un echipament corset pentru angajații tăi, care să îi imobilizeze pe ei în loc să îi ajute să imobilizeze, la rândul lor, infractorul, nu? Atunci te asigurăm că articolele noastre tactice sunt cel mai bun prieten al agenților tăi de pază și intervenție.
3. Ai la dispoziție o gamă variată de marimi și culori astfel încât  ai siguranța că vei găsi ceea ce ai nevoie pentru angajații tăi. În plus, putem personaliza toate obiectele de îmbrăcăminte cu logo-ul companiei tale pentru ca acestea să se integreze perfect în imaginea brand-ului tău.

 

Ai grijă de imaginea și siguranța agenților tăi și arată-le clienților că reprezinți o companie ce pune accent pe calitate și se ridică la un înalt grad de profesionalism.

Alte bloguri